3 segrar inom en vecka!

Postat den: 2014-07-20 @ 13:35:00 | Allmänt | Kommentarer (0)

Nu har det varit mycket trav på schemat. Har varit till Årjäng med min egentränade Moe Per där det slutade med seger. Tog det lugnt från start eftersom han är lite osäker därifrån, men kom iväg bra och tog det lugnt första 200 metrarna sedan var det bara att tåga på. Dagen efter åkte vi till Hagmyren med Bro Pilen, ruttet spår redan från start så vi fastnade invändigt. Fick backa oss loss i sista sväng och la en rejäl spurt till slut och fick med oss 6e platsen hem. Finns då inget att klaga på hos den fuxkillen. Red även Ris Eld i montéloppet där, gick i ett ruskigt tempo som sedan tog ut sin rätt till slut. Tyvärr ingen peng med hem där. Men vi kommer igen! Körde även Bela Varga, var första autoloppet för honom, så vi smög med invändigt och fick med oss 7e platsen.
Har även varit till Rättvik och ridit Forever Miracle samt kört Stig One. Forever gjorde det riktigt bra i vanlig stil och vann loppet ganska enkelt. Stig hade inte startat på närmare ett år, så vi smög med invändigt och fick sista peng. Han kändes riktigt bra och kommer gå framåt med det loppet i kroppen. 
Nu senast var jag till Bollnäs och körde Mo Pålle (har samma uppfödare som Moe Per), en riktigt stor och fin häst som verkligen gjorde sitt jobb på bästa sätt. Kom iväg bra från start och hamnade först i dödens, men blev sedan avlösta varvet kvar. 400m kvar hoppade den framför oss och då var det bara att sikta in sig på mållinjen. Blev en delad seger med Fjäll Humlan och Jimmy Jonsson. Detta blev även min första seger i sulky med kallblod. 
3 segrar inom en vecka hade jag aldrig kunnat drömma om förut, men det tar sig!
 
Det rullar på bra nu som det känns. Bara hoppas att det fortsätter i den stilen! 
 
På bilden, min kära Moe Per.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Innan du kommenterar:
- Jag gör gärna bloglovinbyten.
- Inga elaka kommentarer!!! (har era IP-adresser!)


Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan