Midnattstrav på hemmaplan

Postat den: 2014-07-27 @ 18:33:45 | Allmänt | Kommentarer (0)

Var till eskilstuna och red Advocate Hall, inte startat på länge. Blev tyvärr inga pengar med hem där, men tyckte han gjorde det bra endå. I fredags var det midnattstrav hemma på Romme, fick hoppa upp i sadeln på fina Conrads Garland. Hade inte startat sedan i maj. Tog det lite lugnt när bilen släppte och låg som 1a utvändigt till en början blev sedan avlösta varvet kvar. Fick trött häst framför så då var det bara att börja attackera 800m kvar, kom fram till dödens igen och låg där till utgången av sista sväng. Vi slutade som 3a på 12,7 1640! ingen dålig tid det inte. Väldigt trevlig häst! 
Körde sedan min Moe Per, hamnade i fjärdespår i första sväng, körde fram till dödens och låg där till sista sväng. Han höll sin fart medan de andra hade en växel till. Lite mer träning så kan han också växla sen. Är så glad att han håller sig i trav nu för tiden. Känns som en seger bara det. 
 
I morgon (måndag) är det dags för Ris Eld att lufta sig igen. Denna gång på Rättvik i ett montélopp. Han står på start och jag hoppas han är lika bra som han alltid varit. Då kan han vara ett platsbud. 
På torsdag är det lindesberg som gäller med Stig One. Han borde ha gått framåt med loppet han fick på rättvik. 
 
 

Kommentarer

Innan du kommenterar:
- Jag gör gärna bloglovinbyten.
- Inga elaka kommentarer!!! (har era IP-adresser!)


Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Tillbaka till startsidan