Bro Pilen VS Moe Per

Postat den: 2014-06-19 @ 19:42:45 | Allmänt | Kommentarer (0)

Dagen före midsommarafton, och det ös regnar.. Svensk sommar :)

På lördag ska vi till Lindesberg med Bro Pilen och Moe Per. De startar i samma lopp. Per har spår 2 på 40 tillägg och Pilen har springspår på samma distans.
siktar på ett felfritt lopp med Per och hoppas på en slant. Pilen får gärna va bland de 3.

Adino sig luft i starten senast, så det blir till att åtgärda det. Men vi blickar framåt.
Valle känns fin i träning, börjat använda pullnät och det fungerar verkligen på honom! hur skönt som helst. Siktar in oss på slutet av Juli med honom.


resultat

Postat den: 2014-06-09 @ 21:41:06 | Allmänt | Kommentarer (0)

Idag var det rommes lunchtrav på schemat. Körde Forever Miracle i det andra loppet. Slutade med seger! hamnade tredjespår första 500m, körde fram till först utvändigt och låg där och bevakade favoriten i ledning. I sista sväng var det klart när vi fick grepp på Kontio.
Han var ruskigt fin idag! nytt rekord på medel distans, 1.13,5! otroligt.

första sulkysegern för min del, känns oerhört bra.

I fredags blev balderina 7a på nytt rekord och Valle klarade kvalet. Nu väntar Lindesberg närmast på lördag med Adino Rich och Odensia Millpond. Ser fram emot det!
Wallstreet Trader påväg tillbaka!

Postat den: 2014-06-03 @ 21:45:25 | Allmänt | Kommentarer (0)

Mycket har hänt sedan sist. Har kört och ridit några lopp med blandade resultat.
Har även lämnat iväg fölmärren på ombetäckning med järvsöviking, vilket känns riktigt bra. Årets föl blev en riktig snygging, så vi hoppas på en till :)

idag åkte vi in till rommen för att se hur bland annat Adino stod i form. Fruktansvärt bra får jag lov att säga! såg riktigt fin ut. Så inom snar framtid kommer han ut på banorna igen.

Rider montékval på romme på torsdag. Survivor Lund heter hästen, tränas av Sölve Bäck med familj. Vi hoppas han klarar det!
Rider sedan Ris Eld i montéloppet senare på kvällen. Duktig i denna disciplin,hoppas på att han gör det lika bra som alla andra gånger.

På fredag startar vår H.E.C Balderina på Lindesberg. Gick bra i kvalet, men brunstar just nu.. så vi får se vilket humör hon är på. Min ögonsten Wallstreet Trader ska efter ett års uppehåll pga skada, kvala i monté. även det på Lindesberg.

Adino i dagens jobb.


Tillbaka till startsidan