Solvalla med Åhlunda

Postat den: 2015-05-21 @ 20:44:50 | Allmänt | Kommentarer (0)

I morgon rullar jag mot solvalla med Åhlunda Survivor, han gör sin andra montéstart från ett passande läge. Spår 2 bakom bilen och distansen är 1640m. Han känns fin i träning så jag hoppas han gör ett bra lopp. 
På kvällen här hemma på Romme har vi två stycken ut från stall Elfving, Islamorada samt Rida Ranka, även dem känns bra i träningen.
 
På lördag är det V75 på gävle, jag kommer vara där och köra ett lärlingslopp utanför v75 åt Kjell O Jonsson. Tråkigt läge, men vi gör vad vi kan. 
 
 

örebro med Focus

Postat den: 2015-05-15 @ 00:12:04 | | Kommentarer (0)

Precis hemkommen från Örebro. Focus Håleryd startade från spår 1 bakom bilen 2100m. Gick riktigt bra och kom loss 50m från mål och knep Andraplatsen. Ruskigt fin form i stallet nu. Hoppas det håller i sig!! 


CloseButNoCigar

Postat den: 2015-05-10 @ 20:31:44 | Allmänt | Kommentarer (0)

I fredags var det montélopp tillsammans med CloseButNoCigar igen, och hon fortsätter att kämpa! Denna gång som riktigt duktig 2a. Hon har nu startat under sadel tre gånger och aldrig varit sämre än 3a, blir en intressant framtid med denna röda tjej!
Vi hade även Rida Ranka ut från stallet som gick ett ruggigt slutvarv i spåren och blev 3a. 
Jag körde också min egen H.E.C Balderina, som verkar ha knallform, men som har en himla otur i loppen. Störd rejält till galopp 500 kvar, men gick bra efteråt. Tyvärr ingen peng med hem. 
 
I morgon är det Bollnäs som står värd för trav, från jobbet har vi Bro Strimma och Ochoa Bob till start. Håller tummarna för fina prestationer! 
 
 
 

Seger på Rättvik!

Postat den: 2015-05-03 @ 21:55:00 | Allmänt | Kommentarer (2)

I fredags blev det äntligen en seger! Red min fina passhäst CloseButNoCigar i montéloppet, spår 1 på start. Tog ledningen ganska enkelt, släppte varvet kvar och avvaktade till upploppet, avgjorde till en enkel seger. 
Så härligt med glada ägare och tränare! 
 
Igår åkte vi till Bollnäs med Focus Håleryd, vilket resulterade i en riktigt bra prestation som 3a. Stall Elfving är på gång! 
 
I morgon startar jag två egna på Gävle, Bro Pilen och H.E.C Balderina. Båda känns fina, så jag hoppas på bra prestationer. Dock årsdebut för Balderina, så vi tar det som det kommer. 
Rider även The Last Yankee i montéloppet. 
 
Ha en fortsatt bra kväll!
/Boström
 
 

Tillbaka till startsidan