Blickar tillbaka på året.

Postat den: 2014-12-25 @ 00:09:59 | Allmänt | Kommentarer (0)

2014 - ett år som har varit fyllt med nya bekantskaper, fina segrar och många utmaningar. Är det inte så ett år ska se ut? Mitt år har varit helt fantastiskt. 
 
Att jag har fått köra två lopp inom V75 hade jag aldrig kunnat tro när jag tog körlicensen förra hösten. Körde mitt första lopp 20 Janauri i år, sedan dess har det bara rullat på. Tog första sulkysegern tillsammans med en otroligt underbar individ i Forever Miracle, en häst som ligger mig varmt om hjärtat. Stig One är en kille som alltid gör vad man begär av honom, man blir aldrig besviken på honom. Otroligt vilken utveckling sedan första loppet jag körde med honom. Ris Eld är också en riktig hederskille som jag har fått många fina framgångar med. Fortaleza ås är en riktig räserbrud som också har fått en speciell plats hos mig. 
Om jag ska sitta och skriva om varje häst jag ridit eller kört kommer det här inlägget aldrig att ta slut, men alla hästägare och tränare som läser detta, Ni ska veta att jag är oerhört tacksam för ert förtroende! Det är ni som har gjort mitt år till det bästa någonsin! Tack!
 
Jag har slutat dela ut tidningar på natten och istället börjat hos Joakim Elfving, där jag trivs oerhört bra. Att jobba med det man älskar är riktigt härligt. 
Blickar man tillbaka på detta år så har jag fått vara först över mål 13 gånger, tvåa 10 gånger och tre 8 gånger och har kört in näst intill en halv miljon. För mig är det helt sjukt, lilla jag, är det verkligen möjligt? Tydligen! Man ska aldrig sluta drömma. 
Vill även tacka min sponsor Anderssons Hästsport AB för allt! 
 
Ingen dröm är för stor!
Ha ett fortsatt bra år allihop så ses vi på banorna nästa år!
 
Therese Boström
 
Här kommer lite bilder från året.
 
 
 
 

V75 gävle

Postat den: 2014-12-24 @ 11:12:26 | | Kommentarer (0)

Igår hade vi två hästar ut från jobbet på V75 på Gävles travbana. Rida Ranka var först ut med Torbjörn Jansson i sulkyn, fattades tyvärr lite i henne. Focus Håleryd hade tränaren själv i sulkyn och svarade återigen för en riktigt bra prestation som tvåa bakom favoriten. Han gör alltid sitt den herren. 
Nu blickar vi mot nästa år och hoppas på fina framgångar. 

Ha en riktigt god jul! 


Tillbaka på banan

Postat den: 2014-12-20 @ 18:05:48 | | Kommentarer (0)

Sista dagen på avstängningen, känns riktigt skönt. I morgon kör jag ett lopp på romme, Mo Pålle i lopp 3. Vi hoppas han är på bättre humör än senast. 
För övrigt rullar det på. Trivs bra på jobbet. 
Red ett banjobb på Protective igår och han känns som en riktig montéhäst. Något banjobb till så blir det kanon. En dagstripp till Fornaboda

Postat den: 2014-12-14 @ 19:40:56 | Allmänt | Kommentarer (1)

Åkte till Lindesberg idag och red ett banjobb på en riktigt fin Donna Leone. Hon verkade gilla monté så det blev sikte mot ett kval. Har för övrigt varit ute med två stycken här hemma på eftermiddagen och de kändes pigga. Våra egna har fått gå in i vinterträning.
 
En bild från dagens banjobb.
 
 
 
 
 

Seger för Anders Gigant

Postat den: 2014-12-14 @ 09:44:30 | | Kommentarer (0)

Hästarna på jobbet fortsätter att göra fina prestationer. Igår blev det en femteplats en seger och en utan peng. Anders Gigant hade inte startat sedan april och sköt till fint sista biten till en seger. Man of the match gjorde även han ett bra lopp. Rida ranka galopperade tyvärr kort efter start. 

 

Solvalla och vinternumret

Postat den: 2014-12-11 @ 18:06:50 | Allmänt | Kommentarer (0)

Igår åkte vi till Solvalla med två stycken från jobbet, Focus Håleryd och Åhlunda Survivor. Alexander Nilsson körde dem bägge i Travrondens Guldklocka som är för lärlingar. Focus slutade som tvåa efter ett riktigt bra lopp efter ett litet uppehåll. Åhlunda slutade på en femteplats. Båda fick pengar så det är vi nöjda med.
Närmast har vi tre stycken ut från stallet på romme under lördagens tävlingar. Man of the match, Rida ranka och Anders gigant.
 
I tisdags kom Travrondens vinternummer ut, där kan man hitta ett reportage om mig där det står lite hur mitt år har varit och hur min framtid kommer att se ut. Så har ni inget att göra kan ni läsa det :)
 
 
 
 

Solig lördag

Postat den: 2014-12-06 @ 15:55:07 | | Kommentarer (0)

Härligt väder idag med lite sol! Har kört häst och hämtat hö. Annars ganska lugn dag. 

I morgon åker jag till Eskilstuna för att rida en gammal favorit, Fortaleza Ås. Nu i träning hos Linda S Hedström. Hoppas på bra lopp.

 

Åhlunda Survivor 3a

Postat den: 2014-12-02 @ 20:27:34 | Allmänt | Kommentarer (0)

Åkte till gävle och körde Mo Pålle, tyvärr inget med hem där. Hade också med mig Åhlunda Survivor från jobbet som var ut i lopp 4. Han värmde fint och var även fin i loppet. Resultatet blev en tredjeplats, alla nöjda och glada :)
Hästarna är på uppåtgång, blir nog ett roligt 2015 för alla parter!
 
 
Fina Åhlunda :)
 
 
 
 

Kuskdubbel på hemmaplan

Postat den: 2014-12-01 @ 21:22:52 | Allmänt | Kommentarer (1)

Nu var det ett tag sedan jag skrev här. Hade skrivit ett jättelångt och bra inlägg för någon vecka sedan, men innan jag hann publicera det så dog datorn. Har införskaffat en ny nu, så förhoppningsvis blir det lite mer uppdaterat än på sistone.
 
Har kört och ridit ganska många lopp med blandade resultat. Kommit upp i 13 segrar hittills i år, vilket för mig är helt ofattbart. Trodde aldrig jag skulle komma upp i fjolårets segerantal (8 segrar). Men ingen dröm är för stor!
 
Har börjat jobba hos Joakim Elfving inne på rommes stallbacke och hoppas kunna trivas där. Känns bra än så länge. Kommer att ha kvar ungdomslicensen året ut, sedan blir det förmodligen lärling.
Körde på Solvalla i fredags, med min favorit från jobbet, Butch Super Tex. Resulterade i en riktigt fin 2a plats och både ägare och tränare var nöjda.
 
I lördags tog jag min första kuskdubbel på hemmaplan! Med hästarna Trevino Volo och Kulani. Båda två var riktigt fina och presterade därefter.
 
Härnäst står gävle på schemat, kör Mo Pålle i lopp 1. Hoppas han är på humör så han gör ett bra lopp. Tar även med mig Åhlunda Survivor från jobbet och selar ut honom till lopp 4 med Jan Ove Olsen i sulkyn. Han har känts fin i jobb, så vi tror han kan göra ett bra lopp. Men alla lopp ska köras och trav är ju trav :)
 
Ha det gott!
Boström

Tillbaka till startsidan