Solvalla, V75 och monté pyton

Postat den: 2015-03-31 @ 22:31:25 | Allmänt | Kommentarer (0)

I helgen åkte jag till solvalla för att kika på V75. Riktigt fina lopp var det och två hästar blev inbjudna till Elitloppet, Maven och Digital Ink, två stycken värdiga hästar. 
När jag ändå var på plats på valla, testade jag på det senaste inom trav/montésporten. En mekanisk travhäst, även kallad monté Pyton. Denna har skapats i utbildningssyfte för både montésporten och travet. 
Att den skulle vara så snarlik en verklig häst trodde jag aldrig, men häftigt att testa på! 
Så ni som funderar på att prova den, gör det! Jag skulle vilja ha en i vardagsrummet så man kan träna på sitsen i sadeln! 
 
Red Eli Express på Hagmyren i söndags och vi slutade på en fjärdeplats. Han gjorde ett riktigt bra slutvarv!
På fredag åker jag till Eskilstuna och rider Forever Miracle, spår 3 bakom bilen tycker jag blev riktigt bra. Kör även min egen Moe Per, han behöver lopp i kroppen, så vi hänger med och hoppas på en slant. 
 
 
 
 
 
 

Ny sponsor

Postat den: 2015-03-29 @ 22:18:26 | | Kommentarer (0)

Har sedan 2 veckor tillbaka ny reklam på dressen, Ica Supermarket Smedjebacken. Ett härligt gäng som valt att satsa på lilla mig. Oerhört kul och jag är så tacksam! 

Därför kommer det att bli en ny header här på bloggen framöver, när jag samlat lite nya bilder med nya dressen. 

Idag var jag till Hagmyren och red Eli Express i montéloppet. Han gjorde det riktigt bra sista varvet och vi slutade som 4a, ett hårstrå från tredjeplatsen. En riktig krigare! 
Från jobbet hade jag med mig Åhlunda Survivor, Jan Ove Olsen körde, och han fick äntligen utdelning på sin fina form! En riktigt fin 2a plats blev det. 
Så trots en dag i konstant regn, är jag riktigt nöjd! 

Ha det! 


Tillbaka till startsidan