SM och semester

Postat den: 2014-08-21 @ 13:45:21 | Allmänt | Kommentarer (0)

I söndags åkte jag till Eskilstuna igen, för att köra Stig One åt Elin Mattson. balansen var lite ändrad till denna gång och det kändes bra. I loppet hamnade vi invändigt större delen, kom ut i sista sväng och han spurtade ruskigt bra till en tredjeplats på nytt rekord 16,7! han kommer bli riktigt fin har jag på känn.

Idag är jag påväg till Bergsåker för att rida Monté SM på Lienpilen. Robert wilhelmsson tränar. Även stallkamraten Svall Conrad är ut i samma lopp med Madelene Johansson i sadeln. vi hoppas på bra chans med båda!

igår red jag banjobb på Sara Globe. Hon kändes riktigt fin i första banjobb under sadel. Gick 22,5 helt själv på ett bra vis. Siktar på kval den 5 september.

På lördag flyger jag till Italien för lite semester. Är hemma igen den 30/8.Forever Miracle gör det igen

Postat den: 2014-08-13 @ 11:06:10 | Allmänt | Kommentarer (1)

Igår var det Eskilstuna med Forever Miracle. Montélopp denna gång. Han trivs verkligen i den disciplinen. Kunde inte vara med i öppningen bakom bilen, så hamnade tredje invändigt och var fast där enda till sista sväng när resten av fältet hade passerat. Då kunde vi gå ut i tredjespår och runda hela gänget. Det blev ett snällt lopp för honom gentemot tidigare lopp. Segertiden blev 1,15,0 2140 auto. Då hade jag ändå krafter kvar under mig.
Det är så tacksamt att få rida och köra den här hästen, han betyder väldigt mycket för mig.
 
Här är filmen från loppet. Vi har nummer 1.
 
https://www.youtube.com/watch?v=087ETrLWZbk&index=1&list=UUyg9Jdm7RUdc-bpAK2pwdig
 

Inte på topp jämt.

Postat den: 2014-08-10 @ 17:49:37 | Allmänt | Kommentarer (0)

I veckan har det varit lite trav som vanligt, var till hagmyren och red Memory Yankee och Körde Alina B.F. Tyvärr ingen lycka där då båda galopperade. Sedan var det på hemmaplan i torsdags, körde Key Largo i lärlingsloppet, hamnade långt bak redan från start och kunde inte ta något på de andra. Körde även våran Bro Pilen, hade springspår och var snabbt framme, men hann aldrig ner i andraspår. Så vi låg där ute i tredje i princip hela första varvet, vilket tog ut sin rätt till slut. Vi får helt enkelt komma igen! Kvalade också Oblio Rab i monté för andra gången. Denna gång klarade vi det på 19,3 själva. Riktigt fin kille trots sina 148cm över marken.
 
På tisdag är det Eskilstuna som gäller med Forever Miracle. Monté denna gång och jag tycker det ser ganska lovande ut såhär på förhand. Men alla lopp ska köras och ridas. Men har en bra känsla.
 

V75 - hagmyren

Postat den: 2014-08-02 @ 23:15:28 | Allmänt | Kommentarer (0)

Idag stod V75 debuten på schemat. Körde Forever Miracle som jag kört och ridit tidigare. Kom ner i andra spår som planerat. Gick ut varvet kvar i 3e spår och kom fram till dödens, men blev trött till slut. Hårt motstånd men vi kommer igen!

igår åkte jag till Lindesberg och körde Stig One. Vi stod 40 tillägg men kom iväg hyggligt. Tuggade oss framåt under loppets gång. Slutade som 5a på ett bra sätt. Han går framåt med varje lopp han är med i.

i morgon är det Hagmyren som gäller. Rider Sölve bäck's Memory Yankee i montéloppet. Själv på startvolten är perfekt! han var väldigt fin i kvalet så vi håller tummarna. Kör sedan Alina B.F, spår 1 även där och hoppas vi håller oss i trav. Mycket fin häst när hon själv vill.


Stig OneForever Miracle

Tillbaka till startsidan